RING OSS - 031-311 33 28

Ventilation Göteborg

RING OSS - 031-311 33 28

Ventilation

Ventilation i Göteborg är vår specialitet. Vi har många olika tjänster inom ventilation i Göteborg.

Vi är experter på ventilation i Göteborg och kan skräddarsy olika lösningar för att hjälpa just er. Vårt företag har över 15 års erfarenhet av ventilaton i Göteborg och är bra på att förstå hur olika ventilationsanläggningar anpassas till olika typer av lokaler.

Vi ger dig som kund en trygg upplevelse och ett professionellt bemötande.

Ventilation i Göteborg

Hur kvaliteten är på ventilationen kan vara avgörande för byggnadens, lokalens samt människors välmående och hälsa. Därför är det viktigt att kontinuerligt kontrollera sin ventilation för att säkerställa att ventilationsanläggningen uppfyller de krav som finns gällande god luftkvalitet och innemiljö. 

Beställer ni en ventilationsanläggning av oss får ni garanterat en ventilation i Göteborg och övriga Västra Götaland av hög kvalitet och en investering för framtiden – både för byggnaden och personerna som arbetar eller bor i den. 

Tjänster inom ventilation i Göteborg

Vi har olika tjänster och produkter inom ventilation i Göteborg. Vi tar oss an uppdrag både från större byggföretag som underentreprenad samt övriga företag med behov av tjänster inom ventilation i Göteborg. Vi fixar också ventilation åt bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Våra tjänster:

  • Ventilation i lokaler – Vi skräddarsyr er ventilation i Göteborg oavsett typ av lokal. Vi säkerhetställer att er lokal får rätt storlek på luftflödet och att luften är ren. En bra ventilation kan även bidra till att sänka temperaturer och ett bättre arbetsklimat utan en kvav och ofräsch luft. Vi hjälper er med ventilation i Göteborg i både skolor, affärslokaler samt kontorslokaler. 
  • Ventilation i hus – Vi ser över er ventilation i Göteborg i er villa på det sätt ni önskar. Luft ska alltid tas in i de rum där man vistas regelbundet såsom sovrum och vardagsrum. Kök och badrum är andra viktiga rum där ventilationen behöver säkerställas och upprätthållas för en god luftomsättning och minimera risk för exempelvis mögel. 
  • Ventilation i storkök – Vi levererar anpassade lösningar som hanterar höga krav och påfrestningar som värme, ånga, fett och luftföroreningar. 
  • Ventilation via köksfläktar – Oavsett kök kan köksfläkten ha en avgörande del i ventilationen i bostaden eller lokalen. Om köksfläkten isntallerades samtidigt som huset byggdes bör den vara en del av ventilationen. Om ni behöver installera en köksfläkt i ett gammalt hus kan fläkten förändra luftflödet i både köket och resten av huset. Kontakta oss, så hjälper vi er.
  • OVK-besiktning – Vi utgör obligatorisk ventilationskontroll av ventilation i Göteborg åt både företag, privatpersoner samt bostadsrättsföreningar. En OVK-besiktning ska göras kontinuerligt för att säkerställa att ventilationssystemet fungerar enligt gällande föreskrifter. 
  • Ventilation i entreprenader – Vi utför både större och mindre entreprenader med ventilation i Göteborg i fokus. Vid nybyggnation ansvarar vi för installation av nytt aggregat och ventilationssystem. Vid mindre entreprenader såsom ombyggnad, renovering och lokalanpassning hjälper vi till med komplettering av det befintliga systemet så att inomhusklimatet blir det bästa möjliga för ändamålet. 

Glöm inte att ni kan använda ROT-avdraget om ni är privatperson och anlitar oss. 

Kontakta oss om ni har frågor om ventilation i Göteborg och övriga Västra Götaland eller vill ha en kostnadsfri offert!